SHR LASER - Permanent Hårborttagning (SHR "Super Hair Removal")


VÄLJ RÄTT BEHANDLING!
Hårborttagning med laser ger nästan alltid bättre effekt än IPL system. Anledningen till det är att lasern har mer energi, rätt pulslängd och endast den våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårreducering. Laserenergin omvandlas till värme och förstör hårsäcken utan att skada huden. Diode-lasern (som vi använder vid laserhårborttagning) är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar.

Tekniken är starten på en ny era inom hårborttagning – nämligen hårborttagning som är praktiskt taget smärtfri. SHR är en revolutionerande och ny metod för mer bekväm och effektiv hårborttagning.

SHR metoden innebär hög medeleffekt, hög repetitionsfrekvens på pulsationerna och en rörelseteknik som gör behandlingen mer effektiv och medför mindre obehag för patienten. Tack vare In-Motion-tekniken missas inga fläckar.

SHR är en säkrare metod därför att mindre värme produceras. Forskningen har visat att en långsammare men lägre uppvärmning är avsevärt mer effektiv än högre och kortare impulser som vid IPL hårborttagning. Lägre energinivåer innebär mindre obehag för patienten och mindre risk för biverkningar.

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ FÖRE, UNDER OCH EFTER DIN LASERBEHANDLING:
Du får absolut Inte sola aktivt 6-8 v innan din behandling. Inte heller under tiden du kommer och gör dina behandlingar. Efter behandlingarna är avslutade ska du vara extra försiktig med att sola aktivt. Använd alltid Solskyddsfaktor 50. Detta p g a att din hud tillfälligt blir mycket känsligare för solen och för lasern.

 

FAKTA OM HÅR:
Generande hårväxt är ett stort problem för kvinnor såväl som för män. Människan har flera miljoner håranlag på kroppen, hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar. Alla växer inte på samma gång och vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). Denna cykel består av tre olika faser. Växtfas, vilofas och övergångsfas. Av kroppens hår är bara ca 30% i växtfas samtidigt.

 

HUR GÅR EN PERMANENT HÅRBORTTAGNING TILL?
En gele appliceras på det område som ska behandlas. Du får sätta på dig ett par mörka glasögon som skydd mot det högintensiva ljuset. En prisma förs över området, Intensiva ljuspulser träffar huden, följer hårstrået ner till hårsäcken och bränner bort den. En lätt rodnad kan förekomma, men brukar lägga sig till dagen efter. Du kan återgå till arbetet direkt efteråt.

 

HUR MÅNGA GÅNGER?
Det beror på var du ska ta bort hår. Det är hårväxtcykeln som styr hur lång tid det ska gå mellan behandlingarna 3-5 veckors mellanrum. Generellt behövs det 6-12 behandlingar. Det kan behövas flera behandlingar om du är blond eller rödhårig. Eftersom varje människa är unik med olika förutsättningar, kan man aldrig säga exakt hur många gånger som behövs.


VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?
1-2 veckor efter lossnar det lilla håranlag som finns kvar. Du är nu hårfri ett antal veckor, tills det att nästa växtcykel påbörjas.

 

VANLIGA BEHANDLINGAR:
Kvinnor: ben, brasiliansk, bikinilinje, armar, armhålor, överläpp och haka.
Män: rygg, axlar, nacke, bröst, mage och skägg.


PAKETPRISER
Vi har även paketpriser på fler områden e t c som vi går igenom på konsultationen.

1 Behandling: Fullt pris.

2 Behandling: 10% rabatt.

3 Behandlingar: 15% rabatt.

Betala för 5 gånger vid ett och samma tillfälle och få den 6:e gången utan kostnad!

 

KONSULTATION SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING
300:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING BRASILIANSK
1600:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING RYGG
2000:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING RYGG & ÖVRE AXLAR
1500:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING ÖVERLÄPP
800:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HAKA
800:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING ARMHÅLOR
1000:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HELA BEN
2000:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HALVA BEN
1500:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING BIKINI
1100:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HELA ANSIKTET
1500:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HELKROPP INKL ANSIKTET
4000:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HALVA ARMAR
1000:-


SHR PERMANENT HÅRBORTAGNING HELA ARMAR
1500:-