KROPPSBEHANDLINGAR


BABOR PEELING AND PACK BALANCING
Skyddande * Stärkande * Balanserande

BALANSERAR MITT JAG
Stärkande vårdande behandling med varma trätoner som skapar inre balans. För mer kraft inifrån och ut. Intensiv näring och fukt med mandelolja, termalvatten och exlusivt stamcellskonstrakt från champanjepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster samt mjukhet.
Makalös doft och en underbart avslappnande behandling för kropp och själ.
850:-


BABOR PEELING AND PACK ENERGIZING
Uppiggande * Vitaliserande * Uppfriskande

VÄCKER MITT JAG
Energigivande behandlingar som stimulerar och vitaliserar huden med vårdande stamcellsextrakt från champagnepäron och en doft av fruktig mandarin och syrlig lime. Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en energigivande doft av ingefära, lime, jasmin och mandarin. Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och exlusivt stamcellsextrakt från champanjepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.
Gör dig beredd på en riktig Energikick!
850:-

 

BABOR PEELING AND PACK RELAXING
Avkopplande * Välgörande * Lugnande.

LUGNAR MITT JAG
En stund för mig själv, insvept i en mild doft av lavendel och mint, behandlingar som lugnar huden och ger fullkomlig inre ro.Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en rogivande doft av citron, lavendel, mint och vanilj. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet. Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och exklusivt stamcellsextrakt från champagnepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.
Gör en tjänst för kropp och själ, bli riktigt avslappnad.
850:-

 

BABOR PEELING AND PACK SHAPING
Effektiv * Uppstramande * Figurformande

FORMAR MITT JAG
Behandlingar för en slankare och fastare figur med stamcellsextrakt från det sällsynta trädet tyskoxel, SHAPING-complex som formar kroppen och mineralrikt termalvatten från hjärtat av Aachen. Peeling som är uppfriskande, krämig och innehåller bl a extrakt av Tranbär. Huden stimuleras till förnyelse och blir silkeslen. Kroppsmasken innehåller fläderblomsextrakt som ger förbättrad spänst och elasticitet och Shaping extrakt som ger fasthet. Den innehåller: Mysk, Apelsinblomma, Mimosa, Mandel... Doftar gudomligt.
Gör dig beredd för en underbar Kroppsbehandling för alla dina sinnen!
850:-