KEMISK PEELING


Vid bokning samt köp av fler än 1 kemisk peeling får du rabatterat pris:

1 Behandling: Fullt pris

2 Behandlingar: 10% rabatt

3 Behandlingar eller fler: 15% rabatt

 

KONSULTATION KEMISK PEELING
Vår Auktoriserade Hudterapeut gör en hudanalys på dig och du får en rekommendation om din hemmavård samt av ditt val av hemmaprodukter inför peeling. Vi hjälper dig att välja vilken peeling som passar din hud bäst. Du bör alltid använda rekommenderade hemma produkter i minst en vecka innan din första kemiska Peeling. Detta för att du ska vänja in huden innan behandlingen samt få bästa möjliga resultat av din peeling.
300:-

 

DERMACEUTIC COSMO TCA PEEL
En medelstark TCA-syrapeel som rekommenderas när en påtaglig föryngring av huden önskas. Flagning efter ca dag två-fyra och vanligen pågående i ca en vecka beroende på hudtyp. Lämplig för åldrad eller solskadad hud, smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter justeras och kollagenbildningen stimuleras. Ansikte, och dekolletage samt händer kan med fördel behandlas.
För optimalt resultat rekommenderas en serie om 2-4 behandlingar.
2495:-


DERMACEUTIC MILK PEEL
En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel.
I behandlingen ingår: rengöring med Pre-peel, peeling med mjölksyrapeel, avslutande Post-peel.
Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.
För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.
1495:-

DERMACEUTIC MASK PEEL
Effektiv djuprengöring för huden. Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring. Ger en fin lyster och renar huden effektivt. I behandlingen ingår: rengöring med pree-peel, peeling med Mask peel och avslutande creme. Mask peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.
1195:-


DERMACEUTIC MELA PEEL FORTE
En behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel utförs i kur om 2-5 behandlingar med en månads intervall.
För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, efter samt efter peelingkuren.
1495:-


EA PRO HIGH DEFENITION PEEL
Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger direkt märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.
950:-