DERMAPEN - kollagenboost för huden


Dermapen micro-needling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till, kan liknas vid effekten av fraktionerad laser, men med kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.


När är en behandling med Dermapen lämplig?


Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:

- Slapp och åldrad hud

- Rynkor och fina linjer

- Acneärr

- Förstorade porer

- Upphöjda ärr

Preliminär bedömning via mail.


Vad händer inför en Dermapenbehanling?
Du träffar en av våra legitimerade hudterapeuter för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar behandlaren sedan vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och risker. Därefter tar ni gemensamt beslut om vilken behandling som ska utföras.


I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. I samband med konsultationen får du information om detta av din behandlare.


Hur går en behandling till?
En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t ex hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.


Behandlingen sker med minsta möjliga obehag. Själva behandlingen går ganska snabbt och tar ca 5-10 minuter per behandlat område. Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 - 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen.

Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar.


Vad händer efter behandlingen?
Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.


Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt.


Kombinations och efterbehandling.
För att ytterligare förstärka effekten av en Dermapen-behandling kan den kombineras med andra typer av behandlingar som t ex kemisk peeling.


PRISER FÖR DERMAPEN:

1 Behandling: Fullt pris

2 Behandlingar: 10% rabatt

3 Behandlingar: 15% rabatt

 

ANSIKTE:

1 Behandling 1995:-

2 Behandlingar 3590:-

3 Behandlingar 4995:-

 

ANSIKTE OCH HALS:

1 Behandling 2795:-

2 Behandlingar 5030:-

3 Behandlingar 7130:-

 

ANSIKTE, HALS OCH DEKOLLETAGE:

1 Behandling 3895:-

2 Behandlingar 7000:-

3 Behandlingar 9930:-

 

PARTI BEHANDLING KROPP: (t.ex bristningar mage/bröst, acne rygg)

1 Behandling 3895:-

2 Behandlingar 7000:-

3 Behandlingar 9930:-

 

PARTI BEHANDLING: (t.ex ögon, mun, hals och händer)

1 Behandling 1095:-

2 Behandlingar 1970:-

3  Behandlingar 2790:-